Ei siinä mitään, jos odottaisin vauvaa, mutta kun en tiedä odotanko... Eivät ne hCG arvot tulleet tänäänkään... ja kun puhuin neuvolan terkkarin kanssa siitä, miten tää vaikuttaa muhun psyykkisesti niin hän sanoi, että nyt vaan sinne ultraan asap, että turha sitä on ensi viikolle siirtää, koska jos siellä on vitaali alkio, se näkyy jo aivan varmasti sykkeineen päivineen...

Niimpä siirsin, taas, meidän varhaisultran aikaa ja se on huomenna aamupäivällä 10.40.. Kuukautisista lukien huomenna pitäisi olla jo 8+2 (29 päivän kierrolla laskettuna) ja arvioidusta hedelmöittymisestä (plussatestin ajankohdan mukaan) 7+0. Jos siellä siis on.. mitään.. niin.. huomenna se selviää... Pelottaa aivan hirveän paljon. 

Saimme postissa Kättäriltä paperin käynnistämme siellä... osaisipa tätä tulkita täysin vaan en osaa.. inhottavia latinalääkärislangiammattisanasto sepustuksia..

"5.8.2013

...Nyt v-m 18.6. Raskaustesti positiivinen26.7. , josta laskien ainakin H5+3 ja kuukautisista laskien H7+0.

Bimanuaalisessa palpaatiossa kohtu AVFL (selvitin: eteenpäin kallistunut), hieman pyöristynyt (????), aristamaton, vasemmalla puolella turpeutta adnex-seudussa (munasarjat-johtimet-kohdun ylinosa..), oikea normaali, ei nyt aristele sisätutkimusta. TV-UÄ: kohdussa todetaan deciduareaktio (jonkinlainen limakalvon paksuutuminen tms. jossain lukee että ensimmäisiä merkkejä raskaudesta..??) ja aivan pieni nesterakkula funduksessa (kohdun pohja?). Mitään sikiökaikuja ei nähdä. Oikea ovario (munasarja) normaali, vasemmalla corpus luteum ad.2,5x3 cm (keltarauhanen). Ei nestettä Fossa Douglasissa (sellainenkin paikka siis on.....??).

Tälä hetkellä sopisi varhaiseen intrauteriiniseen raskauteen ti tuulimunaraskauteen. Ekstrasta ei nyt viitteitä. Katsotaan kvantitatiivinen hCG ja potilas voi kotiutua.

Diagnoosi: Z32.0 Epäselvä raskaus"

"7.8.3013 SOITTO

hCG noussut intrauteriiniseen raskauteen sopien 2vrk:ssa 1000-2000."

 

Tuollaisia... huomenna lisää tästä kauhuskenarioraskaudesta... :( Tiputtelukin on taas vaientunut: mietin koko ajan, onko tämä keskeytynyt keskenmeno tai tuulimuna, joka ei vain spontaanisti lähdekään tulemaan ulos. :/ 

 

Osaisimpa ottaa rennommin... :(