Kp 33, ihan just 34.

Joko..

A) Olen siennyt pyhästä hengestä lomamatkallani, koska luulisin oviksen olleen joskus siellä 6-8 päivä (kotiin palasin 11.10)

B) Ovis onkin ollut "aikataulustaan myöhässä" aka kp22+.. (Viimeksi raskauduin kp 23)

C) Hormonit ovat vittumaisia pieniä ilkeitä otuksia ja ovat jääneet aurinkorannalle makaamaan ja nauravat nyt siellä kaukana mulle kippurassa että Hahah, odottele sinä vaan puolukkapäiviä - et tuu hetkeen näkemään. (Hyvin harvoin kiertoni sekoilee niin, että kp:t pääsee yli 31.)

D) Ei mitään tietoa mikä on menossa ja miksi. 

Tissitietoa: ne päättivät tässä kipeytyä muutamia päiviä sitten - yleensä ne kipeytyy aikalailla oviksen jälkeen heti. Kysymys: oliko se sittenkin vasta muutama päivä sitten? 

WTF? Ja isoja punaisia kysymysmerkkejä.

Avokki ehdotti raskaustestiä, minä nauroin ajatukselle...

Ensin...

Nyt mietin, että joskos sitä lauantai aamuna, 26. päivä, tekisi viiden euron pissan.. Viimeksi positiivisia merkkejä saatiin 26.7. Siis testi lähinnä siksi, jos täti ei kurvaa huudeille punaisella ferrarillaan, niin saan sitten rauhassa Homejuusto mättäjäisissä (sisältää myös homejuustojen lisäksi viiniä, rypäleitä, suolakeksejä, muuta herkkua ja loisto seuraa...) olla ja öllöttää ja tunkea napaani ihan mitä mieli tekee...Ja ja ja... siis ihan vain JUST IN CASE..ja avokilla on ylimääräiset viisi euroa. En mä siis mitään usko, luule, toivo....


Mutta näin täällä... Haikarapostia odotellessa... toivossa on hyvä elää, että se firma toimittaa postit perille ennenkuin taas kerkeää kulumaan jäljellä olevat 13 vuotta ja 5 kuukautta.... Iso, syvä huokaus. 


d025.gif