Kierto kuin laihdutuskuuri... ensin ollaan ja mässäillään, megaillaan... turvotaan ja pursutaan... jaaaaa sitten... seuraa, tadaa, kiertolaihdutus. 

Ei sentäns täti vielä ole saapunut, onhan vasta kp 15, mutta pms on ovella jo kolkuttamassa ja kiukkuiseen onkin. 

Oksettaa. ( Voi olla sivuoire antibiittikuurista - ja hedarista)

Palelee. ( Voi tosin johtua syk..talvesta!)

Tissit kipeet (jo kolmatta päivää...). Kävellessä. Hyppiessä. Maatessa. Pukiessa. Riisuessa. Ollessa olemassa. Ärsytys, 

Alamaha painaa. Siellä on semmoinen olo, kun koko lanteiden seutu olisi jotenkin.. no, kun siellä olisi ilmapallo, mihin joku pumppaa ilmaa lisää...ja lisää.... ja lisää! No...tää pallo taitaa puhjeta aika pian, veikkaan kp 25 ja hanat auki samoilla lopputuloksilla kuin härän auki revitty kurkku. Ihanaa. 

Mitähän muuta.. liekkö tuossa ollut yllä esimerkillinen esimerkki pms helvetistä. Kohta alkaa 98% varmuudella moodsvingit ja muutkin lambadat...Tässä kohtaa todettava: avokki parka.


....ja sitten on se säälittävä pikkuminä tuolla kehossani sisällä, joka toivoo, että megasta oliskin siirrytty hyperiin...sellaiseen 9 kk pituiseen... Se sama ääliö on katsastanut koska olisi laskeutumisvalo palamassa (31.7.2014 (joka on päivää aiemmin kuin 2000 alkuvuonna menettämäni vauvan la)) ja millä viikoilla oltaisiin jouluna, että voisiko perheelle kertoa.. jos olisi siis kerrottavaa, mitä siis ei ole.. mutta siis jos olisi, niin olisimme Jouluaattuona 8+6... HUOH.


..ja jos pikku enkelimme olisi päättänyt toisin.. jos hänet olisi meille suotu... olisimme nyt 21+3... Isoakin isompi HUOH.

Ei aina mene nallenamit tasan.. eikä muutkaan karkit.. mutta ehkä.. joskus vielä.... Avokkiani lainaten: Tähdätään edelleen siihen tammikuuhun... Noh, kohtahan tuokin on täällä.


p075.gif