Päivitys... kp 22 on vain sattumaa, ei kolmannen kierron laskelmoitu tulos :D Sattumaisin vain satuin tänne... :) 

Mutta että ns. loppukierrossa kiikutaan taas.. ja olo on just sellainen, että HÖPÖHÖPÖ.. olen raskaana yhtäpaljon kuin avokkini on fyysisesti - eli en. Mutta aina on Se Ensi Kierto. Lyhennettynä SEK. Hoihoi.. :P Jotenkaan en ole jaksanut edes ajatella tätä koko asiaa.. Joulut ja uudetvuodet ja muut lomapäivät on vieneet kaiken huomion ja muutkin ajatukset.. Mikä kai sitten on hyvä, niin ei tule liikoja stressattua.


Mutta.. jos nyt olisin raskaana... lempileikkini tämä.. niin vauvan la aswttuisi 24.9 mikä tekisi hänestä pienen Vaaka lapsen. Mietin aina kuinka oma horoskooppini, Leijona, ja avokin horoskooppi, Kaksonen, ovat asetelmissa mahdolliseen tulevaan vauvaan.. Ihan viatonta ajatusleikkiä: lapsen syntymäkuukaudella ei ole mitään merkitystä - oman raskauteni kannalta toivon, ettei keskellä liukkainta talvea tarttisi olla ison mahan kanssa - syysvauva olisi siis ihannne - kuuma kesä ilman liian isoa ja liukas talvi ilman isoa mahaa :)


Mutta, nyt on mentävä... lähden hoitelemaan asioita kohtapuoliin, sitten on oltava odottamassa postin pakettia ja iltapäiväksi jossain kohtaa siirryn siskon luo likipitäen loppuviikoksi asumaan, tädin kullanmuruja kaitsemaan kun vanhemmat läksi nuorimmaisen kanssa reissuun :) Ihan kivaa päästä niiden ipanoiden kanssa touhottomaan :D