Perjantain arvot sain tänään: 15 520.

Ei täydellisen tuplaantuneet, ei sinnepäinkään, mutta riittävästi kuulemma, oikein hyvälle näyttää... jne jne jne. 60% nousu on normaalia. Laskin hcg calculatorilla asian: näemmä se väittää kanssa, että normaali nousua on.

 Joka tapauksessa, viikonlopun olimme kotona kaksin, kissojen sekä Tuhrun kanssa. Se tuli perjantai iltana, eikä lähtenyt ennen eilistä... Tänään ei ole näkynyt - vielä. Alavatsaa särkee ja juilii aika ajoin ja tulee kylmiä aaltoja. Mitä lie.

Huomenna soittavat terkkarista taas: lääkäri oli laittanut että jos ongelmat jatkuu (aka tuhru...) niin sitten voisi sitä ultraamista miettiä. Neuvola lääkäri ei ollut tänään paikalla, mutta huomenna joku soittaa mulle ja kertoo seuraavan askeleen. Ilmeisesti varhaisultramme tulee olemaankin julkisella, eikä Fertinovassa. Ehkä. Niin tai näin - tämä tilanne ei selviä, kuin ultraamalla.

Piinapäivät jatkuu. Minä keskityn tänään siivoamiseen. Koko viikonloppu tuli vain maattua sohvan syleilyssä ja googletettua kaikki mahdollinen. Ja mahdoton. Koti on päässyt räjähtämään. Hiuksiin on ilmestynyt monen sentin juurikasvu. Ripsistä ja kulmista on kadonnut väri. Lisäksi kulmat ovat alkaneet rehottaa kuin mummolan vattupuskat. Ja kuljeskelen jo monettako päivää lie veluurilökäpöksyissä ja topissa, jonka elastisuus katosi jo aikapäiviä sitten. 


Eilen siirryimme raskausviikoissa seiskaan. Tänään on 6+1. Pieni ihmisen alku siellä kehittelee itselleen silmien ja korvien alkua kovaa kyytiä.. myös maksa alkaa muodostumaan ja sitä seuraa muutkin sisäelimet... pieni sydän pomppii 100-120 kertaa minuutissa...

Toivottavasti.