Kaikki muu tuntuu olevan nyt pannassa. Tieteellisesti tutkittuna kaikki näkyy parhaiten valkoisessa: myös alkuraskauden kutsumaton vieras Tuhru. 

Eilen se piru taas tuli kylään. Hiippasi illalla salaa ja oli aamuun mennessä poistunut lähestulkoon paikalta...

Kävin silti lääkärissä.

Kohdunsuu oli kiinteä ja kiinni, ei ulkoisesti merkkejä keskenmenosta. Pienen veritipan näki, mutta konsultoitu neuvolalääkäri oli samaa mieltä, että ihan voi olla normaaliin kohdun kasvuun ym. liittyvää pienen pientä tiputtelua. Yhdessä määräsivät minulle hcg testit verestä. Tänään otettiin ensimmäinen, perjantaina käyn uudelleen piikitettävänä.


Sain samalla VUODEN takaiset kolmannen hcg arvon tulokset. Ensimmäinen oli 5.8 1000. Toinen arvo otettiin 7.8 ja se oli 2000 eli nätisti tuplannut. Ja kolmas otettiin sitten 6 päivää tuosta, eli 13.8 ja sen arvon sain tänään: oli ollut 5700. 

Näin sanoo hcg calculator:

Total hCG Difference:4700 mlU/ml (470%)
hCG Doubling Every:3 days 4.46 hours (76.46 Hours)
2-Day Increase:1545 mlU/ml (54.5%) (lower than normal)

 

Jänskättää sitten huominen, että mitä se arvo on.. viimeksi olin jo sitä mieltä, että liian matala viikkoihin nähden.. kuukautisista oli 6 viikoa ja 5 päivää, 7 viikkoa ja 1 päivä sekä 8+0. Oletan, että ovis oli myöhemin, noin viikon, eli 5+5, 6+1 ja 7+0. Kuukautisten mukaan minimirajana olisi ollut n.7000. Näistä ei voi tietää... hirveä ahdistus on.... 

Vielä pitäisi jaksaa piinailla 12 pikää pitkää päivää varhaisultraan... jollei sitten verikokeiden tulokset anna osviittaa siitä, että reisille menee... mennään Fertinovalle, koska en halunnut toistamiseen mennä Femedaan... tuli olo, että se enteilisi pahaa... taikauskoakin pukkaa päälle vielä. 


Ei ole niin kerran mitään positiivista sanottavaa. Aamulla tein toki tikkupissan, siihen tuli kirkuvan punainen testiviiva jo ennen kontrolliviivaa ja loppujen lopuksi kontrolliviiva ei yltänyt samalle punalevelille ollenkaan... mutta onko siinä mitään positiivista, koska testin herkkyys on vain 25.. Niimpä niin... tänään on vikojen rättipäivien alusta 5 viikkoa ja 3 päivä menossa. Raskausviikot ovat samat. 5+3. 

Tätä tänään.. kiitos ja anteeksi.


Edit: Tänään oli jo kolmas päivä kun aamukahvin aikaan etoi - tänään vielä enemmän kuin eilen, saatika toissapäivänä.. ajattelin, että mitä lie.. aamupalan syöntikään ei korjannut inhottavaa etovaa oloa ja oli sellainen olo, että yököttää ja yökityttää muttei oksenna sentään. Tänään myös iltapäivällä ollut etova olo. Ja syöminen ei auta, eikä juominen. Tiskaaminen oli kuvottavaa. Aikaisemmin tässä raskaudessa on ollut aamuyö etomista ja hetkellisiä lyhyitä etomiskohtauksia, mutta ei voi olla mielikuvitusta enää nämä etomiset... olen yrittänyt ajatella, että ne on vain juurikin sitä: mielikuvitusta, mutta ei.... Miksei tämäkin voisi olla HYVÄ MERKKI? No, koska tuulimuna raskauteen liittyy täsmälleen samat oireet kun normaaliinkin.. ettei tämä ole juhlan paikka ennenkuin kohtuun pääsee kurkkaamaan: sen jälkeen mä vaikka muutan asumaan kylppärin lattialle ja puhun 20 tuntia vuorokaudesta norjaa tai tanskaa - ilomielen. Nyt tämä vain kiukuttaa... pelko siitä, että mua ällöttää turhaan.