Tänään vuotelee -osa2. Eilen tuli vain sen yhden kerran, vanhentunutta... tänään tuli pinkkiä parin tunnin aikana jokusen kerran...Ravasin tietysti vessassa paniikinomaisesti tarkastamassa tilannetta koko ajan. Täsmälleen samaan kellon aikaan kuin eilen alkoi......  Soitin Jorviin ja kysyin mitä kannattaa tehdä. Kätilön kysymykset: Kuinka pitkällä, kuinka paljon kipuja, pärjääkö panadolilla, kuinka paljon vuotoa. Mun vastaukset: 4+5, ei menkkamaista jomotusta kummempaa - kuumottaa oudosti, ei tartte lääkeitä kipuun, ei juuri mitään. Miksi se olisikaan sanonut mitään muuta kuin sanoi, että lepoa ja älä stressaa, voi olla täysin normaalia alkuraskauteen liittyvää. Jos alkaa supistelemaan ja lääkkeet ei auta, vuoto kovenee hurjasti tai tulee muita oireita, niin viikonloppuna Kättärille, muutoin voin odottaa esim. maanantaille ja mennä omalle tk.lekurille. 


Yritän siis tässä olla kuin en olisikaan. Stressaamatta ja rennosti. Ajatella positiivisia asioita... Tekisi mieli sanoa, että Olen heikosti raskaana, vahvasti positiivisin testein. Tokikaan en ole testirumbaani vienyt päätökseen - tänäkin aamuna testasin. Nyt testiviiva tuli näkyviin aika hyvin jo ennen kontrollia ja tasavahvuisiksi ne yltivät yhtä aikaa. Mutta sunnuntain digi on oleva se, mihin nyt tähtään ja siihen 3+ tulokseen. Se toisi edes hitusen lisää toivoa, että tuolla saattaa kehittyä ihan elinkelpo alkio... 


Pitäisi vain nyt luottaa... testit on positiivisia... olen raskaana. 


Mutta......


MITEN IHMEESSÄ MÄ SEN TEEN??? 


Huomenna on vuosipäivä sille, kun kävimme ultrassa edellisen raskauden kanssa ja saimme tuomion, ettei siellä ole mitään vitaalia - tuulimunaksi veikkasi. Ja 19.8 oli sitten lääkkeellinen tyhjennys.


Inhoan vuosipäiviä. Ainakin tälläisiä. 


Ei pitäisi kuulemma toivoa, että kaikki on hyvin. Pitäisi uskoa, että kaikki on hyvin. Niiden ajatusten siivittämänä varasin varhaisraskauden ultraäänitutkimuksen. 1.9. Silloin pitäisi olla rv7+1. Jos on. Jos en saa sitä julkiselle tk.lääkärin kautta, mitä aion yrittää. Jos en saa, menen tuonne. Sitten näkee menikö se kesken, onko se tuulimuna, onko se vitaali alkio oikeassa paikassa oikean kokoisena... siitä saa tietä tulevaisuuteen.