Muutto. Mikä ruma sana!!

Mutta nyt se alkaa olemaan loppusuoralla monen päivän raatamisen jälkeen.. pakkaa, raahaa, purkaa... ja siihen väliin siivoo, luuttuu, järjestele, lajittele, pohdi, päätä... yöks! Nyt en halua taas hetkeen muuttaa!

Mutta wau... meillä on nyt vauvalle ihan oma huone. Ja wau.. eilen sinne kannettiin pinnasänkykin jo.. odotan, että saan huoneen kokonaan tyhjennettyä ja sitten pääsen sisustamaan sitä..

3 viikon päästä on rakenneultrakin, sitten ehkä tietää, että mihin päin värikarttaa alan suuntaamaan... 

Omat olot on tosi uupuneet edelleen, mutta bebee tuntuu dopplerin perusteella voivan hyvin ja liikkuvan vilkkaasti.. välillä saa hieman hakemalla hakea häntä, että miten päin siellä oikein mötkötellään, kun syke kuuluu kaukaisena, mutta kohdilleen löytyvää saa hakea :D Ja sitten se mokoma muljahtaa ympäri ja sama rumba alusta.. On se vaan.. meidän pieni rakas!

Maha on KASVANUT. Löysin muuton yhteydessä korsetin, joka kesällä oli rintojen kohdilta väljä ja muualta istuva... nyt se on rinnoista erittäin tyköistuva ja vatsan kohdalta jää reunat kauas kauas toisistaan... ja huomaa sen muissakin vaatteissa.. sekä ihan katsomalla: pömppö mikä pömppö. Yritän rakastaa sitä hirmupaljon, vaikka se aiheuttaakin mussa itkupotkurauvareita kun tuntuu, ettei mikään istu päälle.. mamavaatteet on jotenkin vielä ison ja köpelön näköisiä ja omat puristaa.. Olen siis aloittanut varsinaisen leggarien vallankumouksen!

Uudet raskausviikotkin poksui muuton seassa, en edes kerennyt tajuta.. 18 viikko, ja sekin jo puoli välissä hyvää matkaa.. kohta on koko raskaus puolivälissä... aika hurjaa! Ja pikkuhiljaa olen alkanut ostella vauvalle juttuja... vaatetta lähinnä... 

Mutta nyt taas jatkamaan muutton aiheuttamaa kaaosta... tänään edessä jäätävä pyykkirumba: niin jäätävä, että kuskaan tavarat appi-anoppilaan ja siellä pesutupaan, jossa on 18 kilon teollisuuskone! Ja kuivaushuone!