Kamalan ihanaa, vai ihanan KAMALAA??? 

Tunnustan: olen loppu, puhki, halki. Rätti väsynyt, uupunut ja osittain masentunut. Rakastan tuota ipanaa, niin paljon että maailma ei riitä, mutta on tämä rankkaa. Mitään muuta en odottanutkaan, en, mutten ehkä tätäkään... Mitä? En tiedä.

Vauva...

Sanoinko, että paino laski sairaalassa 9,3%? Saimme lisämaito ohjeet. Minä en ole lypsylehmä, en mikään maitobaari.. olen puolitissi, osittain toimiva.. kokeiltu sitä ja tätä, myös lääkkeet, mutta ei.. maitoa ei tule lapsen tarpeisiin, vaan omp tu kasvanut korvikkeillakin. Ekaan Pova punnitukseen ma 13.4 vauvan paino ei ollut noussut grammaakaan... saimme ohjeet antaa lisää maitoa pullosta.. ke uusi punnitus, ja 15.4 painoa olikin tullut sitten noin sata grammaa lisää.. Paino oli 3520g. Seuraavana oli neuvola kotona ja painoa oli  3650g ja 28.4 neiti oli 55cm (+2cm syntymään) 4060g (+320g syntymään) ja pipo 35cm (+1,5cm). Neiti siis kasvaa ja kehittyy.

 

Ja nyt, kun olemme kuukauden ikäisiä.... olemme saaneet iltakoliikin... voi kiesus mä sanon... pahinta mahdollista laatua tämä EI OLE mutta kurjaa yhtä kaikki.. ikävää, kun oma lapsi itkee pää punaisena ja hikisenä, vääntää kipuisena.. ja mikään ei auta, kun itsekin jo itket... Kokeilussa ollut Colic dropsit, jätin ne pois öljyntakia, samasta syystä kuin meidän lapsi ei saa vielä d-vitamiinia.. sekin aloitettiin, mutta lopetettiin - siirrän sitä vielä hetken.. käytössä on ollut myös cuplaton, mutta päätin, että sekin nyt saa jäädä, koska luin, että voi lisätä vauvan umetusta - meillä sekin ollut vaivana, johon saatu mallasuutetta.. eli jospas hommat hoitaisi itsejään pois toinen toisensa tieltä..

Korvikkeena meillä on Arlan Little baby organic, tuuti1 toimi myös, Nan sai aikaan helvetin.. ja jokin jauhe, jonka nimeä en nyt muista oli mautonta laihaa litkua... vauvaakin inhotti..

 

Haluaisin hirveästi kirjoitella enemmän, synnytyskin on puimatta.. lyhykäisyydessään toki on helppo sanoa, että se meni erinomaisen hyvin. Mutta...

 

Olen väääääsynyt. Vauva on vihdoin unilla. On Se hetki päivästä, kun on Omaa aikaa.. se on ollut todella kortilla siitä, kun mies lähti isyyslomalta takaisin töihin... silloin iski myös päälle yksinäisyys.. jäätävä sellainen... jumi ja ...kaikki...

 

 

Paitsi nyt vauva heräsi... voi..luoja... Onneksi mies tuli jo töist kotiin...