CB:n digi näytti 2-3. Raskaana. Väliin mahtui 2 apteekin omaa ja kaksi jotain halpis liuskaa.

Ja nyt kahdeksantena ja viimeisenä taas cb:n digi... tulos on edelleen raskaana, mutta samat 2-3 siihen tuli silti... 

Näin unta, että siinä tulos laski... ja lopuksi luki ei raskaana. 

En usko olevani, tää on varmaan joku kemiallinen, tuulimuna tai jotain...

Varattiin varhaisultra ensi viikolle, että näkisi on siellä mitään. Ja neuvola 12.8 päivälle, vaan ensi viikolla selvii, tarvitseeko sinne edes mennä.

En usko sisälläni olevan mitään elämää. 

Tunnen itseni hyvin pettyneeksi. Mies sanoo, että olet raskaana testien mukaan ja uskoo, että siellä on pieni alku uudelle elämälle.

Minä haluaisin niiin juosta alas tupakalle, mutta tänään on jo kolmas vuorokausi hyvässä käynnissä ilman tupakkaa, niin en voi...

 

Elän kuin olisin raskaana, ja silti musta tuntuu, ettei kaikki ole hyvin. 

Oireita on: rinnat kipeät, olleet jo ainakin pari viikkoa. Kuukautiset on myöhässä, edellisistä on jo 6 viikkoa ja 3 päivää. Hajut ovat voimakkaampia. Huonon olon aaltoja tulee. Ja menee. Alavatsaa on kourinut ja pistellyt ja nipistellyt - kaikkia mahdollisia verbejä. Olen ärtynyt.

 

Vähän kuin loputon pms.

 

Ehkä se onkin sitä? :( Yritän lukea lohtua itselleni, että jos ovulaationi oli, kuten tunsin, about 7-9. päivä heinäkuuta, niin kiinnittyminen olisi tapahtunut vasta n. 12-14. päivä.. MIkä selittäisi, miksei raskaustesti ollut positiivinen vielä 18. päivä, vaan vasta viikkoa ja päivää myöhemmin. 

Tuolla laskukaavalla viime viikolla olisi ollut 2-3 viikkoa hedelmöittymisestä. Nyt lähestulkoon 3 - ehkä yli, ehkä ali. Raskaushormonien määr vaihteee? Mitä tarkoittaa, jos on matalat arvot? Mistä tiedän, onko ne? Taulukoissa on kamalat "joustovarat". Ei sillä, että mä tietäisin edes omaa hcg  arvoani...

 

Mua ahdistaa ja surettaa. 

Enkä edes tiedä, onko tuolla mitään, miksi suren...