..ja pian voi sanoa, että viimeisiä viikkoja viedään... Tänään 34+0, 6 viikkoa laskettuun aikaan ja maks 8, niin pieni on sylissämme. Wau.

Äitin olo ei ole ihan yhtä wau, eikä pian isin hermokaan, kun joutuu asustamaan tän hormonihuuruhullun kanssa samassa asunnossa :D Viikkoon on mahtunut monet itkut keittiön lattialla. Ei mitään tietoa miksi sitä sinne pitää valahtaa parkumaan, mutta oisko se se klassinen Keittiö on kodin sydän liibalaaba.. :D Ruoan tekeminen vie hermot, muovipussien lajitteu vie hermot.. hermot meni, kun huomasin miten likaiset keittiön alakaappien ovet meillä on.. Huomaa, että jollain on maha tiellä, kun ylempää kaikki on kuin ennenkin, mutta mitä alemmas mennään, sit likaisempaa on :O Hyi olkoon! Pitää joku päivä könytä tonne ihan kunnolla ja luututa ne... 

Ja edelleen täällä painitaan vauvanhuoneen sisustuksen kanssa. Siis nythän on niin, etten enää itsekään taida tietää, mitä haluan... ja ne mitä haluan, ovat valtamerten takana.. Täälä taas selailen sivuja ja mietin, mistä saisin kohtuuhinnalla sitä, mitä etsin.. kun ensin keksin varmuudella mitä haluan... Sama koskee oikeastaan koko asuntoa: mä en ole koskaan ollut näin päättämätön mistään! Olen 4 kuukautta!! yrittänyt saada tätä sisustusta edes sinne päin, mutten siis kykene ostamaan edes mattoa, koska yhtenä päivänä haluan yhtä ja toisena toista... Raskausaika vaikuttaa ruokailuihin vaihtelevina mielitekoina,sen tiesin, mutta tää sisustusmaun ailahtelevuus on tullut ihan yllärinä.. Onneksi ei sentään miesmakukin oli alkanut heitellä :D

Tänään pitäisi lähteä käymään parissa lastentarvike liikkeessä, mennään katsomaan saataisiinko me amme hankittua sekä pari tuttia ja tuttipulloa.. ja muutama muukin pieni juttu vielä uupuu. :)

Ja Ikean ihmemaa odottaa ostajaansa... ja ensi viikolla on Helsingissä kauppakeskus Kaaressa jokin juhlaviikko ja silmiini osui, että Name it'illä on siellä popup koju.... vaarallista..hyvin vaarallista... varsinkin kun mun ei pitäisi ostaa enää mitään!

Mutta nyt selaamaan takaisin netin loputonta ostosparatiisia...

PS: Pyykkirumba on jo voiton puolella, mitä tulee pestävien lajitteluun ja pesemiseen...pestyjen lajittelua en ole edes vielä ajatellut aloittavani.. ensi viikolla sitten... jos vaikka saisin tulevan tädin nakitettua jeesimään... ;)