Ja mukelo se jatkaa vilkkaita liikkeitään.. lauantaina oli hieman hiljaisempi päivä ensin, hän oli kääntynyt jotenkin eriasentoon, kun sykkeetkin löytyi doplerilla ihan eripaikaista kuin normaalisti.. potkut tais mennä enemmän selkärankaa kohden.. joskus yöllä oli kääntynyt omaan totuttuun asentoonsa ja taas tuntuu... Tänä aamuna hän herätti mut ennen viittä jumpallansa ja valvoin melkein pari tuntia myllerrystä hymyillen.. mihin lie potkii tai nyrkeillään mojouttelee, kun tulee sellaisia koko kropan säväreitä :D Mutta olen kiitollinen liikkeistä ja tuntemuksista - lauantaina piti illalla etsiä bebe dopplerilla, että pystyin rauhoittumaan :)

Lauantaina saatiin vauvan huonettakin järjestettyä.. ja ainakin kalusteet on nyt paikoillaan, vaikka kaikki muu onkin edelleen kesken.. ja käytiin Lastenturvassa ihmettelmässä turvakaukaloiden maailmaa.. ja testailin imetystyynyjä, joskaan en mieltynyt oikein mihinkään vielä... ja kaikenlaista muutakin siellä tuli ihasteltua ja kummasteltua... Ihastuin ihan hurjana Pingu pinnasängyn suojiin, melkein jo ostin, mutta maltoin vielä mieleni.. Torstai ensin, sitten valintoja.... Ja eiköhän me I kerrota kaikille sitten, kumpi tulee.. tai siis ei nyt KAIKILLE, mutta uskon, että tänne se tieto lävähtää.. Ja kysyit nimistä: eilen illalla ennen nukkumaan menoa mietittiin nimiä.. jostain syystä ollaan poikien nimiä mietitty enemmän.. molemmilla on suosikkinsa ja onneksi ollaan aika samoilla linjoilla tyylisuunnasta... mitään perisuomalaista Mattia tai Maijaa meille ei tule.. mutta mutta... jospas rakenneultran jälkeen voisi sitäkin alkaa miettimään ihan todenteolla.. valita ainakin liuta nimiä ja katsoa näyttääkö vauva sitten yhtään milleen niistä... Ehkä me tehdään niinkuin sinä I olet nimesi saanut :D Muistan vielä tän tarinan ;)

 

Maha on kuvattu, iso se on, ja kun vertasin kesäkuviin itsestä, niin on se ihan vauvamaha, ei läskimaha.. ei mulla kesällä tollasta pömppöä todellakaan ole ollut vaikkei mitään sixpackia ole ollutkaan :D

Maha tasan puolessa välissä, rv 20+0.

2014-11-29%2011.44.29.jpg