..vaan ei mitään uutta kerrottavaa... 

Edelleenkään emme ole raskaana. Hohhoijjaa.

Helmikuun lopullä kävimme perhesuunnittelussa - lääkäri tutki päällisin puolin, ultrasi ja totesi, että kotiin vaan jatkamaan harjoituksia koska keskenmenosta pitää olla vuosi.. Iso pettymys se oli. Vaikka kuinka kerroin omaa taustaani, niin apua siitä ei ollut. Eri mies, eri tarina.. Niin varmaan. Ja tässähän sitä tarinaa todistamme: yli vuosi oltu ilman ehkäisyä - ja .. 


Noh, lääkäri sanoi, että jos nyt ei kesään mennessä kuulu, niin tulkaa takaisin sitten.. Mutta musta tuntuu, etten kertakaikkiaan jaksa: ja ei kesällä mitään tapahtuisikaan. Kaikki paikat on kesätauolla. Ja uskon, että kun sinne perusteellisempiin tutkimuksiin (pääsemme) joudumme, niin ei todennäköisesti tulla aloitteleen millään OI tai IS jutuilla.. eiköhän sitä kertaheitosta (päästä) jouduta rakempaan kaavaan.. epäilen meinaan ovuloivani.. kierto on säännöllinen, kaikki mahd. oireet on ja kivut.. Avokin tilanteesta ei sitten olekaan tietoa.. Pitäisi kai tutkituttaa se homma yksityisellä, niin pääsisi nopeammin senkin suhteen eteenpäin..


Ja sitten samalla: jos sinne nyt ennen kesää jo soittelisimme, menisimme, niin pääsisimme jonoon kaiketi nopeammin... HUOH.


On tää vain jännä, miten näin luonnonlakien luonnollisin asia on VAIKEA. 


Mutta tätä tänne... jäämme odottelemaan..


Ainahan voi yrittää kehitellä Ihmetta, ensi viikolla selvii tän kuukauden Ihmeen mahdollisuus.


Kp26/30 menossa..